Campanya d'ICV-EUiA: «A Torelló, Mas és d’esquerres»

Els ecosocialistes juguen amb el nom de la candidata i el del president de la Generalitat.

Redacció osona.com
23 de març del 2011
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font | ICV Osona
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font Foto: ICV Osona

El grup municipal d’ICV-EUiA de Torelló ha presentat la imatge i el missatge de precampanya, “A Torelló, MAS és d’esquerres”. Els ecosocialilstes es presenten a les eleccions volen deixar clar que són “l’única alternativa real per combatre les retallades socials que està provocant el Govern de la Generalitat en matèries com educació, sanitat o seguretat”.

Segons ha explicat Roser Mas, candidata a l’alcaldia per ICV-EUiA, “estem constatant que l’excusa de la crisi serveix per fer retallades en aquells sectors més sensibles”. I en aquest sentit, la candidata torellonenca ha expressat que “caldrà donar una alternativa sòlida i fiable des de l’esquerra”.

Mas, que ha destacat que ha acceptat el repte d’encapçalar la candidatura “perquè considera que en moments de crisi com aquest, cal comprometre’s més que mai”, ha explicat que ICV-EUiA vol liderar una etapa de canvi a Torelló, amb un ajuntament més transparent i compromès amb el treball colze a colze amb la ciutadania per aconseguir un Torelló “més just, més ecològic i més cohesionat”. És per això que Roser Mas i la gent del seu equip s’estan entrevistant amb diferents col•lectius i entitats del municipi “per convidar-los a compartir aquest repte”.
Arxivat a