El PP presentarà llistes a Vic, Manlleu i Gurb

ACTUALITZAT AMB NOTA DE PREMSA DEL PARTIT Ho anuncia Miquel Vilalta, president comarcal, a l’acte de presentació de Marisol Morcillo com a alcaldable de Manlleu.

Redacció osona.com
09 de març del 2011
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu.
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu. | Adrià Costa
Marisol Morcillo, cap de llista del PP a l'Ajuntament de Manlleu. Foto: Adrià Costa

El PP de Manlleu ha presentat aquest dilluns, dia 7 de març, Marisol Morcillo com a candidata a l'alcaldia de l'Ajuntament de Manlleu, de cara a les eleccions del 22 de maig. L’acte s’ha fet al Museu Industrial del Ter i ha comptat amb la presència del president provincial del PP, Toni Bosch, i el president comarca de la formació, Miquel Vilalta.

Morcillo havia estat regidora de l’Ajuntament, però a dins del grup de CiU (1999-2003). La candidata, que treballa al sector immobiliari, tindrà com a objectiu principal recuperar la indústria a la ciutat.

Miquel Vilalta ha anunciat que el PP presentaria llistes a Vic, Manlleu i Gurb. També ha dit que estaven mirant de tancar candidatures a dos municipis més, però que si no ho podien fer amb garanties, desistirien.

---------
NOTA DE PREMSA
PPC DE MANLLEU
Marisol Morcillo: “Vull escoltar al meu poble i ajudar a les empreses ”   •  

- “Treballarem per evitar que marxin empreses de Manlleu, per aconseguir que tornin las que han marxat i per que es creïn noves”.

- “L’Ajuntament ha de treballar pel poble i no al revés”

8.03.11.-  Marisol Morcillo, candidata del Partit Popular a l’Alcaldia de Manlleu per a les properes eleccions municipals va explicar ahir en la seva presentació recolzada pel president comarcal, Miquel Vilalta, i pel president provincial, Toni Bosch,  que vol escoltar a les persones i ajudar a les empreses;  la seva prioritat seran “les persones” i per tant realitzarà una política de “proximitat”, amb contacte directe amb els barris i amb els ciutadans,  de suport a les famílies, als emprenedors als petits i mitjans empresaris i  als autònoms . En aquest sentit ha afegit que “el més  important es escoltar, saber que necessiten i que els preocupa i poder treballar per trobar solucions a aquests problemes”.  
 
Tanmateix la candidata que porta molts anys vinculada personalment i política a Manlleu i per tant es coneix a fons el seu municipi ha destacat que “en aquest moments també a Manlleu estem patint les conseqüències de la crisi i cada cop tenim més aturats”. Per això ha explicat que cal “austeritat i reducció de la despesa innecessària” per aconseguir la recuperació econòmica. En aquest sentit l’alcaldable Popular va lamentar que les empreses marxin de la comarca i va anunciar que “des del partit Popular treballarem per evitar que marxin empreses de Manlleu, per aconseguir que tornin las que han marxat i per que es creïn noves”. Per Marisol “la Indústria és molt important per a Manlleu i no podem continuar perdent més” va afegir en la seva intervenció en el Museu industrial del Ter on va fer la presentació.

Per la candidata és fonamental “ajudar als emprenedors als petits i mitjans empresaris als autònoms i comerciants perquè sense ells no es possible la recuperació econòmica en el municipi”.

Marisol Morcillo ha insistit en que el Partit Popular té solucions per a aquests problemes i capacitat real per a resoldre’ls. “Volem dir als ciutadans que hi ha solucions, que tinguin confiança i esperança”. Per la candidata Popular “també a Manlleu ara toca escollir el millor model per generar llocs de treball i perquè les famílies recuperin el seu poder adquisitiu i qualitat de vida”.

Per tot això Marisol, que es considera una persona “molt treballadora, seria i rigorosa”, ha insistit en que el Partit Popular “és un partit amb sentit comú i responsabilitat amb capacitat per estar al govern i fer-ho bé”. Tanmateix ha insistit en que “l’Ajuntament ha de treballar pel poble i no al revés”.

Finalment l’alcaldable Popular ha manifestat la seva voluntat de “sumar idees” i ha afegit que vol “aportar diàleg” i “treballar intensament en el territori amb tots els que vulguin participar”.

Per la seva banda el president comarcal, Miquel Vilalta, va destacar que el Partit Popular a la comarca “farà un campanya en positiu molt enfocada a recolzar la indústria” i va expressar la voluntat de fer una feina de pont entre el present , que ha de canviar, generant més activitat econòmica per crear llocs de treball, i el futur que ha de ser la recuperació econòmica a la comarca.

En aquest sentit el president provincial, Toni Bosch, va assegurar que “aquest futur està en el Partit Popular que és un partit que malgrat durant cert temps va tenir mala premsa ara és la tercera força política a Catalunya i està creixent ja que cada cop són més els ciutadans que confien en la gestió del Partit Popular”. El president va insistir en que allò que afecta a Espanya afecta a Catalunya i cadascun dels seus municipis, com la marxa d’empreses (Yamaha, Derbi..) i va recordar que malgrat el PPC té un projecte comú a tot arreu, respecta absolutament que cada municipi té la seva especificitat i cada candidat escull treballar en allò que considera prioritari.
Arxivat a