Sant Hipòlit, a ritme de pop, jazz, cançó francesa i tango

Redacció osona.com
08 de març del 2011
“Four women” donarà, aquest dimecres, el tret de sortida de la quarta edició del Cicle de Concerts al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest any el cicle acull quatre concerts de gèneres i estils molts diversos que van del pop rock al jazz, passant per la cançó francesa o el tango.

El Cicle l’obrirà, el dia 9 de març, Dácil López Quartet amb Four Women, un concert basat en l’obra de quatre cantants de jazz afroamericanes: Billie Holiday, Nina Simone, Abbey Lincoln i Jeanne Lee. Aquest primer concert, que es farà a les 17:30 h, està emmarcat al dia internacional de la Dona Treballadora i per aquest motiu en el seu inici es llegirà un manifest sobre aquesta jornada.

Al segon concert, el dia 12 de març a les 22:00 h, Beth presentarà el seu nou treball discogràfic “Segueix-me el fil”. Núria Cols i David Martell presentaran, el dia 19 de març a les 22:00 h, un recorregut per la cançó francesa a traves de noms com Brel, Piaf, Crecó o Moustaki. Tancarà el Cicle el concert que el dia 25 de març a les 22:00 h faran Raynald Colom i Jordi Farres sota el nom de Piazzolla / Monk Crossing’s.
El  vídeo recull fragments dels concerts que formen part de la programació del Cicle.

 

Veure programació completa


 

Trobades entre artistes i alumnes 

En paral•lel al Cicle s’ha organitzat des de les àrees de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, l’IES del Voltreganès i l’Escola Municipal de Música una sèrie de trobades entre artistes i alumnes. D’aquesta manera la cantant Beth i el trompetista Raynald Colom visitaran l’institut i l’escola de música.

En aquestes trobades els alumnes podran parlar directament amb els artistes, conèixer la seva experiència en primera persona i escoltar algunes de les peces que interpretaran en directe i en format acústic. Beth visitarà l’institut i l’escola de música el dia 10 de març a la tarda, mentre que Raynald Colom ho farà el dia 25.