La UVic comença a definir les seves línies futures

Avui s’ha posat en marxa l’elaboració del nou Pla Estratègic.

Redacció osona.com
08 de març del 2011
Primera reunió de la Comissió de Planificació del Pla Estratègic de la Universitat de Vic, aquest dimarts.
Primera reunió de la Comissió de Planificació del Pla Estratègic de la Universitat de Vic, aquest dimarts. | Universitat de Vic
Primera reunió de la Comissió de Planificació del Pla Estratègic de la Universitat de Vic, aquest dimarts. Foto: Universitat de Vic

Avui ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió de Planificació que ha de posar en marxa l’elaboració d’un nou Pla Estratègic per a la Universitat de Vic per als pròxims anys, amb l’horitzó posat al 2020. El nou Pla, que es farà amb col•laboració de la Càtedra Unesco de Direcció Universitària (UPC), és una petició que va fer el Patronat de la Fundació Universitària Balmes al rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña.

El procés d’elaboració d’aquest pla involucrarà tota la comunitat universitària de Vic, en sentit ampli, i els agents implicats del territori més proper, a més d’algunes mirades externes. De la suma de tot plegat n’haurà de sortir la definició dels rumbs de futur de la Institució.

El desplegament del Pla es realitzarà per fases, en cadascuna de les quals es demanarà la participació dels diferents col•lectius que conformen la comunitat universitària. És per això que el rector farà una sessió informativa per a tota la comunitat el pròxim 30 de març en què explicarà com es desenvoluparà tot el procés.
Arxivat a