ImpeVic impulsa la quarta edició del programa CreEm

La primera sessió de les Jornades pel Creixement Empresarial, sobre novetats fiscals, serà el 15 de març.

per Redacció osona.com, 8 de març de 2011 a les 07:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
“Novetats fiscals 2011: una posada al dia per treure’n el màxim rendiment empresarial” és el títol de la sessió que donarà el tret de sortida, el pròxim 15 de març, a la 4a edició de les Jornades pel Creixement Empresarial, CreEm.

El programa del CreEm inclou un seguit de tallers, sessions i tallers tutoritzats que l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) organitza durant tot l’any, pensades per fomentar el creixement empresarial de les micro i petites empreses.


L’objectiu dels tallers és incentivar la consolidació de les empreses de creació recent, principalment les de menys de cinc anys de vida, i les temàtiques que es tractaran seran les competències directives, la satisfacció dels clients, la recerca i l’innovació.

En el cas de les sessions informatives, es pretén informar i sensibilitzar les microempreses i petites empreses sobre temes d’actualitat empresarial, com és el cas de les novetats fiscals de l’any 2011, els pressupostos, la promoció empresarial a través de Google i altres cercadors o les formes d’augmentar els beneficis.


Pel que fa als tallers tutoritzats, s’ofereix a les empreses formació i acompanyament individualitzat en l’elaboració d’un pla de gestió en la línia de treball de RSE o d’un pla d’empresa. En aquests tallers tutoritzats es parlarà sobre consums energètics i plans d’empresa. A més, també s’han programat dos tallers per a empreses turístiques, que busquen millorar el seu rendiment i posicionament. Es tracta dels tallers “Màrqueting sensorial” i “Pensar diferent”.

El programa CreEm està organitzat per l’ImpeVic amb el suport de la Diputació de Barcelona, Indra, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social  Europeu de la Unió Europea i el Programa INICIA i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer trucant al 93 883 31 00 (ImpVic) o bé online a http://impeempresa.vic.cat/inscripcions. Les inscripcions pels tallers del sector turístic també es poden fer trucant al 93 885 17 15 (Osona Turisme).


Dossier de premsa del CreEm 2011 (PDF)

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació