CiU opta per una decisió salomònica a Torelló

Santi Vivet serà el candidat de la federació a les eleccions municipals. Manel Romans, que en principi era la primera opció, anirà de número dos.

Redacció osona.com
02 de març del 2011
Santi Vivet (a l'esquerra) substituirà a Lluís Bassas com a alcaldable de CIU a Torelló.
Santi Vivet (a l'esquerra) substituirà a Lluís Bassas com a alcaldable de CIU a Torelló. | Adrià Costa
Santi Vivet (a l'esquerra) substituirà Lluís Bassas com a alcaldable de CIU a Torelló. Foto: Adrià Costa

La secció local de CiU ha convocat una roda de premsa per aquest dijous on s’anunciarà que el cap de llista per a les properes eleccions municipals serà Santi Vivet, actual tercer tinent d’alcalde i responsable de Món Rural i d’Obres i Serveis. El número dos de la candidatura serà Manel Romans, cap de l'àrea de Serveis a les persones i regidor de Comerç i Turisme. D’aquesta manera, la federació vol donar per tancat un debat successori que no ha estat exempt d’estira-i-arronses.

En un principi, quan l’anterior cap de llista de CiU, Lluís Bassas, va anunciar que no es presentaria a les properes eleccions, tot apuntava que el seu recanvi seria Manel Romans, de Convergència. No es va fer públic ni oficial, però semblava el recanvi natural i l’opció preferida del mateix Bassas. Fa unes setmanes, Santi Vivet, membre d’Unió Democràtica, es va postular com a candidat, amb el suport d’un sector de la federació.

La decisió final, de caràcter salomònic, ha estat presa per la secció local de CiU, sense interferències de la secció comarcal, segons fonts de la federació. Les mateixes fonts asseguren que no hi ha hagut cap conflicte i que tot s’ha pactat a nivell intern.

La roda de premsa del proper dijous comptarà amb la presència de Santi Vivet, Manel Romans, Rafael Sanglas i Joaquim Prims. Estaran acompanyats de Josep M. Matas i Josep Salom, president i vicepresident de CDC Osona.
Arxivat a