Manlleu col•loca els elements prefabricats al pàrquing de la plaça Fra Bernadí

En tres setmanes, el 60% de la superfície construïda de les dues plantes de l'aparcament subterrani quedarà cobert amb les parets perimetrals executades. Osona.com està fent un seguiment fotogràfic de les obres.

Redacció osona.com
24 de febrer del 2011
Aquest dimarts es van iniciar els treballs de colocació de les columnes.
Aquest dimarts es van iniciar els treballs de colocació de les columnes. | Adrià Costa
Aquest dimarts es van iniciar els treballs de colocació de les columnes. Foto: Adrià Costa

Aquest dimecres, dia 23 de febrer, han començat la col•locació dels elements prefabricats de l’aparcament a les obres de la plaça Fra Bernadí de Manlleu. La previsió és que en tres setmanes el 60% de la superfície construïda de les dues plantes de l’aparcament subterrani estigui totalment coberta amb les parets perimetrals executades.

Per tal de poder realitzar els treballs de fonamentació i posterior execució del mur de tancament perimetral és indispensable tècnicament l’ocupació d’una franja del vial situat al sud de la plaça, entre els carrers Fedanci i Sant Jordi. Per aquest motiu, des del dimarts 15 de febrer s’ha canviat de lloc la tanca metàl•lica actual en el sentit de les arcades, cosa que ha implicat que en aquest tram de carrer se suprimeixin els aparcaments, tot i que ha quedat obert al trànsit. La resta d’aparcaments de la plaça, els de la façana de l’Ajuntament i els de davant de l’oficina d’Unnim, es mantenen.


----------------
Galeries de fotos de les obres:

4 (gener/febrer 2011)

3 (desembre 2010/gener 2011)

2 (octubre/novembre 2010)

1 (setembre/octubre 2010)

Recull de totes les notícies publicades del projecte, des de l'abril del 2007


Aquest dimarts es van iniciar els treballs de colocació de les columnes. Foto: Adrià Costa
Arxivat a