Un aldarull a Calldetenes acaba amb dos mossos ferits

Els agents reben cops de puny a la cara i cosses per tot el cos.

Redacció osona.com
22 de febrer del 2011
Aquest diumenge, dia 20 de febrer, es van produir uns aldarulls al davant del bar La nena de Calldetenes, que van acabar amb dos agents dels Mossos d’Esquadra ferits. La policia autonòmica va detenir tres persones, acusades de danys i d’atemptar contra els agents de l’autoritat. Són tres germans, tots residents a Calldetenes: Zahir BA, de 26 anys; Mohamed BA, de 23 anys; i Youssef BA, de 31 anys.

Els fets es van iniciar a primera hora del matí, sobre les 9. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís que una persona (Zahir BA) estava provocant danys al bar La nena de Calldetenes. Una parella d’agents de la policia autonòmica es va desplaçar a l’indret i va trobar Zahir molt alterat, que presumptament havia ingerit substàncies estupefaents. Els agents el van intentar calmar, però no se’n van sortir, i llavors van voler-lo immobilitzar.  En aquests moments, van aparèixer els dos germans de Zahir i van començar a agredir els dos agents.

Els dos mossos van resultar ferits de manera lleu. Un d’ells va rebre cops de puny a l’ull i l’altre va caure al terra i va rebre cosses per tot el cos. Els agressors també van tirar torratxes de plantes als mossos, que no van impactar contra el seu objectiu.

Els agents van rebre reforços de dues dotacions més de Mossos d’Esquadra, que van acabar detenint els tres germans. Els tres detinguts passaran avui a disposició judicial.