Una trentena d’autocaravanes passen el cap de setmana a Vic

La capital d'Osona estrena espai turístic.

Redacció osona.com
21 de febrer del 2011
La trobada ha inaugurat la nova àrea d’autocaravanes ubicada a la zona esportiva, al costat del Mas d’Osona.
La trobada ha inaugurat la nova àrea d’autocaravanes ubicada a la zona esportiva, al costat del Mas d’Osona. | Xevi Mas
La trobada ha inaugurat la nova àrea d’autocaravanes ubicada a la zona esportiva, al costat del Mas d’Osona. Foto: Xevi Mas

Amb motiu de la posada en marxa a Vic de la nova àrea per autocaravanes, els dies 18, 19 i 20 de febrer, el sector d’autocaravanes -representat per Lleure Camper Club Catalunya i el Club Hymer Asm Espanya-va organitzar una trobada per fer el bateig del nou espai i agrair la implicació de l’Ajuntament de Vic.  El dissabte, 19 de febrer, el president de l’ImpeVic i segon tinent d’Alcalde, Josep Burgaya, i la regidora de Turisme, Dolors Pena, van assistir al migdia a la recepció de benvinguda organitzada pels autocaravanistes.

La recepció també va comptar amb la presència del president de la Unió Caravanista de Catalunya, Joan Galtés; la vicepresidenta de la Fédération Internationale des Clubs de Motorhomes (FICM), Rose- Marie Delannoy; la presidenta del Lleure Camper Club, Carme Xicola i del president del Gremi de Comerciants del Caravaning de Catalunya, Ramon Tarradellas.  

El nou equipament turístic ha començat a funcionar aquest cap de setmana amb la trobada d’una trentena d’autocaravanes vingudes de diferents punts de Catalunya.

Més informació de l’espai

Més informació, a Victurisme

Arxivat a