Eleccions a SI: López Tena defensa la feina feta durant les eleccions

Presentació a Vic de la candidatura “Anem per feina”, que es presentarà diumenge al congrés de Solidaritat a Manresa.

Laura Busquets / ACN
17 de febrer del 2011
Presentació de la candidatura 'Anem per feina' de Solidaritat.
Presentació de la candidatura 'Anem per feina' de Solidaritat. | Laura Busquets / ACN
Presentació de la candidatura 'Anem per feina' de Solidaritat. Foto: Laura Busquets / ACN

La candidatura “Anem per Feina” que es presentarà aquest diumenge al 1r Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència defensa la feina feta durant les eleccions en contraposició a la resta de candidats independents. Així ho ha explicat el candidat a la secretaria nacional de Política Institucional, Alfons López Tena, aquest dimecres durant la presentació de la candidatura a Vic. Tena ha destacat que es tracta d'una fase “molt dura” en què per “muntar” la coalició calen persones amb capacitat organitzativa, dedicació contrastada i que ja hagin treballat amb anterioritat.

Tena ha explicat que la candidatura “Anem per feina” és una “trama” i que el vot que emetran els adherits aquest diumenge cal que sigui un vot en conjunt, “per a tot l'equip”.

Tena ha proposat articular una executiva nacional per a la coalició “reduïda”, “eficient” i “amb presència territorial”, a diferència de la gran majoria de partits que tenen executives “de fins a 90 persones”.

El candidat a la secretaria nacional de Polítiques Sectorials, l'osonenc Jordi Aneto, ha explicat que proposarà que cada territori es divideixi en 11 àrees sectorials diferents i s'elegeixi un portaveu que formarà part de l'executiva nacional, escenari on es prendran les decisions.

Manresa acollirà aquest diumenge el Congrés Nacional de SI que ha de servir per debatre i aprovar els estatuts, el programa marc per a les eleccions municipals i l'executiva nacional de la formació. El congrés s’ha vist embolcallat en una polèmica prèvia sobre les candidatures.

Més informació sobre la polèmica del congrés, a Nació Digital

Arxivat a