Vic inaugura una nova àrea per a 10 autocaravanes

Està situada al costat del Mas d’Osona.

Redacció osona.com
15 de febrer del 2011
La inauguració de l'àrea s'ha fet avui. Hi han participat l'alcalde Josep M. Vila d'Abadal, i regidors com Josep Burgaya i Dolors Pena.
La inauguració de l'àrea s'ha fet avui. Hi han participat l'alcalde Josep M. Vila d'Abadal, i regidors com Josep Burgaya i Dolors Pena. | Ajuntament de Vic
La inauguració de l'àrea s'ha fet avui. Hi han participat l'alcalde Josep M. Vila d'Abadal, i regidors com Josep Burgaya i Dolors Pena. Foto: Ajuntament de Vic

L’Ajuntament de Vic ha inaugurat avui la nova àrea d’autocaravanes ubicada a la zona esportiva, al costat del Mas d’Osona. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; el president de l’ImpeVic, Josep Burgaya; la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vic, Dolors Pena; el president del Gremi de Comerciants del Caravaning de Catalunya, Ramon Tarradellas; i el president de l’Associació de Càmpings d’Osona, Ramon Vallmitjana, entre altres regidors i representants del món del turisme i de caravaning.

Burgaya ha obert l’acte agraint a totes les persones que hi han estat treballant i, en especial, la implicació del Gremi de Comerciants del Caravaning de Catalunya i de l’Associació de Càmpings d’Osona. Burgaya ha remarcat que avui “inaugurem una petita obra però que té una gran importància pel turisme de la ciutat”.

Tot seguit, el torn de paraula ha estat per Ramon  Tarradellas qui  ha assegurat que “avui un dia molt important pel col•lectiu que jo represento i per la ciutat” i  ha afegit que aquesta nova àrea “ha de ser un model de referència pel turisme itinerant” i “ha de servir de model per altres ciutats”.

Per la seva banda, Ramon Vallmitjana ha subratllat que la posada en marxa d’aquest aparcament “és molt positiu per als càmpings i que en cap cas és una competència”. Al mateix temps “situa Vic al mateix nivell que les ciutats europees”.

Finalment, l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal ha tancat l’acte reiterant la col•laboració i bona predisposició d’ambdós sectors, càmpings i autocaravanes, i ha subratllat que “avui  la ciutat de Vic torna a ser capital liderant un nou projecte turístic”.

La nova àrea té una capacitat d’10 places, exclusivament, per autocaravanes les quals poden estacionar-hi un màxim de 48 hores. Els serveis que s’hi ofereixen són: eliminació d'aigües residuals; buidatge d’aigües grises, aigües netes i aigües negres; presa d'aigua i llum i recollida d’escombraries.

El preu d’un dia d’estada és de 5 euros i de dos dies  és de 12 euros. L’espai serà gestionat per l’Oficina de Turisme conjuntament amb la col•laboració del servei de la Guàrdia Urbana que vetllaran pel bon funcionament d’aquest nou equipament.


Primera trobada d’autocaravanes

Amb motiu de la posada en marxa de la nova àrea, els dies 18, 19 i 20 de febrer el sector d’autocaravanes ha organitzat una trobada per fer el bateig del nou espai i agrair la implicació de l’Ajuntament de Vic.  Aquesta trobada és promoguda per Lleure Camper Club Catalunya i el Club Hymer Asm Espanya.

El dissabte, 19 de febrer, representants de l’Ajuntament de Vic participaran a les 13:00 h a la recepció de benvinguda organitzada pels autocaravanistes.

Per a més informació consultar: www.victurisme.cat
Arxivat a