Totes les cares de CiU a Vic

La coalició presenta oficialment la candidatura encapçalada per Josep Maria Vila d’Abadal. Marta Pascal i David Sala, les novetats.

Redacció osona.com
15 de febrer del 2011
576_1297720248_Adri_Costa_MG_8954_Candidats_CIU_eleccions_Vic_2011
576_1297720248_Adri_Costa_MG_8954_Candidats_CIU_eleccions_Vic_2011 | Adrià Costa
Els integrants de la llista de CiU a Vic, ahir a la seu de Convergència de la capital d'Osona. Foto: Adrià Costa

L’assemblea local de CiU a Vic ha aprovat aquest dilluns al vespre la candidatura que presentarà a les eleccions municipals del proper 22 de maig. A la llista que encapçala Josep Maria Vila d'Abadal, tal com ja va anunciar Osona.com, hi ha novetats importants.

Entre els nous fitxatges destaquen Marta Pascal, que ocuparà el número 5 de la llista. Pascal és vice-presidenta de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, els cadells de CDC. També s'incorporarà David Sala, qui ostenta la presidència de la secció local de CDC a la capital d'Osona, com a número 6.

Per la part alta, els primers noms de la llista són regidors de pes de l’actual consistori: Anna Erra repeteix com número 2 i Toni Serrat i Josep Rafús aniran de número 3 i 4 respectivament.

El fet que Josep Arimany i Xavi Farrés siguin homes, com es pot comprovar, canvia la distribució perquè Unió Democràtica de Catalunya no aporta dones a la part alta de la llista i, per tant, s'ha de modular per mantenir la paritat. El número 7 serà ocupat pel Dr. Josep Arimany i el número 8 per Xavier Farrés, metge i president comarcal d’UDC.

Aquests vuit noms tenen moltes possibilitats de sortir escollits. En les passades eleccions, tot i els embolics que hi van haver per confeccionar una llista, CiU ja va obtenir vuit regidors.

A la nova llista no hi apareixen ni Jaume Puig ni Àlvar Solà, actuals regidors. Tampoc hi és Sussagna Roura, que ha entrat fa uns dies a l’actual consistori, en substitució de Xavier Solà.


------------
LLISTA DE CIU A VIC


1. Josep M. Vila d' Abadal

2. Anna Erra

3. Toni Serrat

4. Josep Rafús

5. Marta Pascal

6. David Sala

7. Josep M. Arimany

8. Xavier Farrés

9. Montse Rovira

10. Montse Tordera

11. Andreu Coll

12. Eulàlia Bertran

13. Lluís Corominas

14. Assumpta Colomer

15. Núria Colomer

16. Carme Sayós

17. Toni Erra

18. Mireia Tatjer

19. Montse Freixer

20. Antonio Bayés

21. Pere Girbau


Suplents:

1. Joan Camprubí

2. Albert Bardolet

3. Carme Bover

4. Jordi Masoliver

5. Helena Vilella

6. Ramon Nogué

7. Nuria Morta

8. Xavier Solà
Arxivat a