Fotos: els motards independentistes ja són una associació

Folgueroles acull una nova iniciativa independentista.

Redacció osona.com
14 de febrer del 2011
Els motards es van trobar a la gasolinera de Calldetenes.
Els motards es van trobar a la gasolinera de Calldetenes. | Adrià Costa
Els motards es van trobar a la gasolinera de Calldetenes. Foto: Adrià Costa

Aquest dissabte, dia 12 de febrer, Folgueroles ha acollit al grup de Motards Independentistes, que s'han constituït en associació. El grup reuneix gent sense cap vincle polític vinculada amb les motos i independentista. Hi han assistit una vintena de motards.

El passat 11 de setembre, mitjançant una convocatòria feta a través del Facebook es va organitzar la primera manifestació independentista en moto. La iniciativa va consistir en una ruta que va sortir de Vic i va passar per Manresa, Igualada, Vilafranca, L'Ordal i va acabar a l'Arc del Triomf de Barcelona. De Vic van sortir 45 motos i al llarg del recorregut es van anar afegint motos fins arribar a ser més de 200 circulant pels carrers de Barcelona.

Arrel d'aquesta convocatòria, el grup del Facebook s'ha ampliat fins a ser més de 1.200 amics, s'ha fet una sortida més el dia 8 de desembre per mostrar el rebuig a la constitució espanyola i s'ha engegat un procés per constituir Motards Independentistes en una associació. Aquest procés s'ha vist culminat aquest dissabte a Folgueroles.

El grup de motards van quedar a les 10 del matí a la gasolinera de Calldetenes per sortir en direcció cap al Centre Cultural de Folgueroles on es va celebrar una assemblea, per explicar el per què de Motards Independentistes, es van votar els estatuts, es van nomenar els càrrecs i finalment i va haver un torn de precs i preguntes.

En acabar l'assemblea es va anar fins a Vilanova de Sau a fer un dinar de germanor.

Anar al bloc de Motards Independentistes

Anar al Facebook de Motards Independentistes

Notícies publicades