Incasòl comercialitza 24 parcel·les industrials a Roda de Ter

Al sector del Puig Vell.

Redacció osona.com
13 de febrer del 2011
Zona industrial del Puig Vell, de Roda de Ter.
Zona industrial del Puig Vell, de Roda de Ter. | Ajuntament de Roda de Ter
Zona industrial del Puig Vell, de Roda de Ter. Foto: Ajuntament de Roda de Ter

Incasòl ha iniciat la comercialització de 24 parcel·les al sector industrial del Puig Vell de Roda de Ter. Fins al 30 de març del 2011 es poden presentar les instàncies al mateix Incasòl per poder participar en el procés d’adjudicació.

Les parcel·les estan destinades a activitats industrials i serveis, i es poden oferir en règim de venda o de dret de superfície. Tenen una superfície total que oscil·la entre els 980m2 la més petita a 5.500 la més gran.

El preu de sortida en règim de venda va des de 132 als 166 €/m2 de superfície segons el tipus de parcel·la. Pel que fa al règim de dret de superfície, el cànon unitari va des de 0,66 als 0,81 €/m2 de superfície, amb un màxim de 50 anys i una carència sobre el pagament durant el primer any.

S’han establert unes condicions flexibles de comercialització pensades per facilitar l’accés a aquest procés de totes aquelles empreses que hi estiguin interessades.
Per a més informació sobre les bases del concurs i condicions podeu adreçar-vos al web d’Incasòl (www.incasol.cat) o bé a l’Ajuntament.
Arxivat a