Vic posa en marxa una campanya de compostatge casolà

Inclou un taller de formació i un compostador gratuït.

Redacció osona.com
01 de febrer del 2011
El compostador que es regalarà a la campanya.
El compostador que es regalarà a la campanya. | Ajuntament de Vic
El compostador que es regalarà a la campanya. Foto: Ajuntament de Vic

L'Ajuntament de Vic ofereix a totes aquelles persones que els interessi la possibilitat de rebre un compostador gratuïtament després d'haver fet un petit taller en el qual s'explicarà com fer el compostatge, com gestionar-lo, com utilitzar-lo, resoldre problemes i dubtes, entre d'altres. Els interessats s’han de comprometre a fer el procés i a utilitzar-lo correctament. Una vegada finalitzat el taller i ja es disposi del compostador es faran dues visites de seguiment i assessorament del procés per parts de tècnics especialitzats: una al primer mes de posada en funcionament i una altra al cap de cinc mesos.

Per poder optar al compostador cal inscriure's prèviament trucant al 93 702 72 83, o bé enviant un correu a mediambient@vic.cat a través del web www.vic.cat
       
El taller de formació es farà el dia 24 de febrer al Centre Cívic de La Guixa.

Aquesta és una segona fase de la campanya de compostatge casolà iniciada al 2009 i que ja compta amb 70 compostaires, als quals caldrà afegir el que s'hi vulguin incorporar ara.

El foment del compostatge casolà és una de les accions incloses en el Pla de Prevenció de Residus de Vic que s'aprovarà en el proper ple municipal i que té com a objectiu reduir els residus que es generen a la ciutat.
Arxivat a