Torelló pren mesures per reduir la velocitat en set punts

S’instal•len bandes reductores per prevenir el comportament incívic.

Redacció osona.com
01 de febrer del 2011
Aquesta setmana s’han començat a instal•lar mesures reductores de la velocitat en diferents punts de Torelló. “D’aquesta manera es materialitza el compromís amb la ciutadania adquirit per l’alcalde, Miquel Franch, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Cristina Sala, arran d’algunes situacions de tràgiques conseqüències”, expliquen fonts municipals.

Les mesures reductores de velocitat s’apliquen en punts especialment sensibles, bé perquè s’hi han detectat velocitats inadequades, bé perquè estan a les proximitats d’equipaments educatius o d’instal•lacions esportives, que generen importants afluències de públic.

En concret, s’han instal•lat bandes reductores de velocitat al carrer Pompeu Fabra, a prop del CEIP Fortià Solà i del Centre d’Assistència Primària; al carrer Enric Prat de la Riba, on hi ha el Mercat Municipal i l’Escola Rocaprevera; al carrer Montesquiu, a tocar del CEIP Vall del Ges; al Passatge dels Esports, on hi ha la piscina, el pavelló i el camp de futbol; a la Ronda del Puig, davant el Casal d’Avis i l’entrada de la piscina;  i al carrer Congost, a tocar del parc urbà de La Cabanya. Al carrer del Ter, des de l’accés a la població fins a l’entrada del Pelut s’hi instal•laran coixins berlinesos.

Des de l’Àrea de Mobilitat i Seguretat Ciutadana s’explica que s’han adoptat aquestes mesures per tal d’evitar que el comportament incívic d’alguns posi en risc una majoria de conductors que circulen adequadament.
Arxivat a