Gervasio Deferr visita el Voltreganès

Es el gimnasta més llorejat de la història del nostre país.

Redacció osona.com
30 de gener del 2011
Gervasio Deferr.
Gervasio Deferr.



El gimnasta Gervasio Deferr, que va anunciar fa uns dies la seva decisió de retirar-se de la competició, visitarà aquest dilluns dia 31 de gener La Pergola, al Voltreganès. En aquestes instal•lacions l’escola Ego del Club Gimnàstic Osona fa l’activitat de gimnàstica artística femenina i masculina.

En aquesta jornada també hi seran presents, a més de l’entrenador del Nucli Territorial del Voltreganès, la directora de la escola Ego i el director tècnic de Gimnàstica Artística Masculina Juan Anguita. També es comptarà amb la presència de diverses autoritats del Voltreganès així com de la presidenta del Club Gimnàstic Osona.

Deferr va néixer a Premià de Mar ara fa 30 anys i ha estat 25 anys fent gimnàstica i 12 anys en primera fila de la gimnàstica artística masculina. És la persona més llorejada de la història de la gimnàstica, tan catalana com espanyola: tres medalles olímpiques –dos d’or i una de plata- aconseguides en les cites de Sidney, Atenes i Pekin, a les que se sumen dues plates a campionats del Món, una a europeus, i proclamar-se campió d’Europa en terra l’any 1998, un dels primers èxits a nivell internacional després d’haver assolit títols en campionats de Catalunya o d’Espanya.  

Gervasio Deferr continuarà vinculat a la gimnàstica com a directiu de la Real Federación de Gimnasia, com a responsable de gimnàstica del CAR i també tindrà un gimnàs juntament amb l’Andrea Fuente i Victor Cano.