Detinguts tres camells fent el fittipaldi

Tampoc tenien carnet de conduir. Un d'ells és de Vic.

Nació Digital
26 de gener del 2011
El narcotràfic pot ser de coll blanc o destraler. Però es produeixen detencions més pròpies d'una comèdia que d'una sofisticada pel·lícula de narcotraficants. Aquest és el cas de la detenció de tres personatges el passat 24 de gener pels Mossos d'Esquadra amb 300 grams d'haixix al cotxe.

Res d'una investigació prèvia, ni d'escoltes. Els detinguts van ser aturats a Santa Maria d'Oló (Bages) perquè, segons el radar, anaven a 156 km/h. Els agents van comprovar que el conductor no tenia ni ha tingut mai carnet. A més, els Mossos de Berga ja el buscaven com a sospitós d'haver comès un delicte per tràfic de drogues a la capital del Berguedà.

Sense documentació, els detinguts van ser portats a la comissaria de Manresa. Un cop a les dependències de la policia, es va registrar el vehicle i es va detectar que, sota una de les catifes de la part del darrere, hi havia tres plaques d'haixix de 100 grams cadascuna. De fet, un dels tres detinguts en portava 3 grams a sobre.

Els arrestats són Mohammed B., de 23 anys i veí de Berga; Abdelkarim El K., de 22 anys i també veí de Berga; i en darrer terme Nourdine M., de 34 anys i amb domicili a Vic. A tots tres se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Tots tres han passat a disposició judicial aquest dimecres i han quedat en llibertat amb càrrecs.
Arxivat a