Glòria Terricabras porta les cançons del seu darrer disc a l’Atlàntida

El teatre vigatà acomiada el primer semestre de la temporada amb dues propostes més: jazz i ESMuC.

Redacció osona.com
26 de gener del 2011
Glòria Terricabras.
Glòria Terricabras.
Glòria Terricabras.

La cantant osonenca  Glòria Terricabras presentarà aquest dijous, 27 de gener, a les 21:00 h al teatre L'Atlàntida les cançons del disc "Esperant-te", editat el 2010. Aquest és el seu primer treball discogràfic que inclou 12 temes i la majoria han estat composats i escrits per la mateixa cantant de Gurb.

El fil argumental de les cançons es base en una història ambientada a Vic. També inclou versions com "Jo vinc d'un silenci" de Raimon, "Presonera del pentagrama del moianès" de Quim Vila o "The wonde of you" d'Elvis Presley.  

En aquest concert l'acompanyaran una banda de músics joves: Arnau Altimir (bateria), Àlex Pujols (baix), Josep Valldeneu (saxo), Apel•les Carod (violí) i Guillem Realp (guitarra) i el veterà Jaume Bogunyà.


L’Atlàntida acomiada el semestre

Per altra costat, l’Atlàntida acomiada aquesta setmana el primer semestre de la temporada amb dues propostes més: jazz i la celebració del desè aniversari de l’ESMuC.

El dijous 27 de gener, a les 20:00h, a la Sala 3 Joan Anglada, actuarà amb Guillem Plana i Adrià Plana. Un duet de guitarres, que neix de manera espontània i sense més pretensions que gaudir fent música, ens oferirà un repertori de tendència jazz, en un concert on les regles del joc i la sonoritat venen donades per la improvisació i la espontaneïtat dels germans Plana.

El divendres 28 de gener, a les 20:30h, a la Sala 1 Ramon Montanyà, celebració del desè aniversari de l’Escola Superior de Música de Catalunya a L’Atlàntida. L’escola celebrarà el seu desè aniversari amb un concert que realitzarà l’Orquestra Simfònica de l’ESMuC, dirigida per Lutz Koehler, amb al interpretació de la Simfonia inacabada de Schubert i la primera Simfonia de Mahler. L’actuació, que també forma part del cicle de grans conjunts que l’escola fa al llarg del curs, és una de les primeres que realitza fora de la ciutat de Barcelona, responent així, la seva intenció d’incrementar lligams amb la resta del sector educatiu i musical, aportant un paper dinamitzador dins el sector musical del país.

Més informació de la programació i compra d’entrades

Arxivat a