Els sindicats reclamen un gran acord global per evitar retallades de la UE i del PP

CCOO i UGT impulsen una protesta simultània a totes les delegacions catalanes de la Seguretat Social. A Vic hi participen una quarantena de representants sindicals.

Redacció osona.com
25 de gener del 2011
Membres de CCOO i UGT, aquest migdia a la a tresoreria de la Seguretat Social, al Sucre de Vic.
Membres de CCOO i UGT, aquest migdia a la a tresoreria de la Seguretat Social, al Sucre de Vic. | Adrià Costa
Membres de CCOO i UGT, aquest migdia a la a tresoreria de la Seguretat Social, al Sucre de Vic. Foto: Adrià Costa

Aquest dimarts, 25 de gener, CCOO i UGT han fet una acció conjunta a Vic per fer pressió en la negociació de les pensions que s’estan portant a terme amb el govern central. Hi han participat una quarantena de representants dels dos sindicats, entre els que hi havia els dos secretaris generals comarcals, Miguel Sánchez i Cesc Poch.

La protesta ha tingut lloc a les 12 del migdia, a la tresoreria de la Seguretat Social, al Sucre de Vic. L’acte s’ha realitzat de manera simultània a totes les delegacions de la Seguretat Social del territori català.

Poch ha recordat la vaga general i ha assegurat que ara estan asseguts a la taula de negociació gràcies a la repercussió d’aquella vaga. “Hem aconseguit posar damunt de la taula la modificació de la reforma laboral, les pensions i la seguretat social”, ha apuntat.

El cap comarcal d’UGT ha defensat la necessitat d’arribar a un acord general entre el govern, els agents socials i la majoria de partits. “Un acord ampli pot donar confiança a l’economia i ens protegirà d’una possible retallada fruit de la intervenció de la Unió Europea o de la tornada del PP al govern”, ha assenyalat. En cas de no arribar a cap mena de consens, UGT no descarta continuar les mobilitzacions.
Arxivat a