Espadaler i Vila d'Abadal es posicionen al Parlament

L'alcalde de Vic serà vicepresident de la Comissió de control de la CCMA i Espadaler, número 3 de CiU a la cambra.

Quico Sallés/Parlament
20 de gener del 2011

Els diputats osonencs de CiU al Parlament han resolt el sudoku de les seves tasques parlamentàries i ho han fet amb nota. Ramon Espadaler i Josep Maria Vila d'Abadal ja tenen les tasques atendades. Aquest dimecres el ple del Parlament va constituir les comissions parlamentàries - les eines bàsiques de treball parlamentari repartides per àrees temàtiques-.

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, serà el vicepresident de la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la que controla el funcionament i la pluralitat dels mitjans públics. De fet, aquesta vicepresidència ha estat la sorpresa de la comissió ja que a CiU li pertocava la secretaria. Però potser la veterania parlamentària d'un dels diputats ha permès jugar les cartes al seu favor. Així mateix, s'integra com a diputat de grup a la comissió parlamentària d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural.

Per la seva banda, Ramon Espadaler, que ja va ser nomenat fa poc més d'una setmana portaveu adjunt del grup parlamentari s'integrarà a les comissions d'Afers Institucionals i la d'Acció Exterior i Unió Europea. A més, Espadaler serà membre de la Diputació permanent -el Parlament d'urgència format per 22 diputats- i de fet actuarà com el número 3 de CiU a la cambra. A més, no és descartable que sigui l'enllaç de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, amb el Parlament.

Arxivat a