M. Dolors Feliu, directora dels Serveis Consultius del Departament de Presidència

El Govern nomena l’advocada rodenca en la reunió d’aquest dimarts.

per Redacció osona.com, 12 de gener de 2011 a les 07:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern de la Generalitat ha nomenat diversos càrrecs, en la reunió del Consell Executiu celebrada aquest dimarts. Entre aquest hi ha el de la rodenca Maria Dolors Feliu i Torrent com a directora dels Serveis Consultius del Departament de Presidència.


M. Dolors Feliu i Torrent

 
Nascuda a Roda de Ter el 1964.

 
Llicenciada en Dret. Postgrau en Hisenda Autonòmica i Local a la Universitat de Barcelona. Mestratge en Dret Autonòmic a la UAB.
 
Des del 1994 fins ara ha estat advocada de la Generalitat davant del Tribunal Constitucional. Va participar en la defensa de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya del 2006. Ha estat la responsable de coordinació d’assumptes constitucionals.
 
Va ser Tècnic superior de l’Administració de la Generalitat l’any 1989. Cap de secció de recursos de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Indústria de 1990 a 1994.
 
Des de 1999 és professora associada de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra.
 
Feliu és militant de CDC des del 2008. Membre del Consell Nacional i del Consell de Barcelona. Membre dels Secretariats de la Sectorial de Justícia i de la Sectorial d’Igualtat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació