El Fòrum de Debats programa sis sessions per al primer trimestre

La dona i l’Islam, la regressió dels drets dels treballadors o els dogmes de la ciència, alguns dels temes previstos.

Redacció osona.com
10 de gener del 2011
El Fòrum de Debats ha programat sis sessions, entre xerrades i tertúlies, per als tres primers mesos de l’any. Els actes se celebraran al Cafè de l’Orfeó i l’Auditori d’Unnim Caixa Manlleu. Es tractaran temes diversos, com la dona i l’Islam, la regressió dels drets dels treballadors o els dogmes de la ciència.


PROGRAMACIÓ DEL FÒRUM DE DEBATS
GENER-MARÇ


- 21 de gener. Els dogmes de la ciència.
Introduïda per Santi Sunyer, enginyer de telecomunicacions. Tertúlia. Cafè de l'Orfeó. Vic. 9 del vespre.

- 4 de febrer. El sindicalisme actual en el centenari de la fundació de la CNT.
Introduïda per Just Casas, Doctor en Història Contemporània i professor titular de la UAB. Tertúlia. Cafè de l'Orfeó. Vic. 9 del vespre.

- 18 de febrer.
Llibertaris versus llibertadors. Poble i oligarquia a les independències llatinoamericanes. A càrrec de Miquel Izard, professor de la Universitat de Barcelona. Auditori d'UNNiM. Caixa Manlleu (Rbla. Hospital, 11), Vic. 8 del vespre.

- 4 de març. La dona i l'Islam.
A càrrec de Dolors Bramon, Doctora en Filologia Semítica i professora titular de Filologia Semítica a la Universitat de Barcelona. Conferència. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic. 8 del vespre. En col•laboració amb el Casal Independentista Manuel Viusà de Vic. Acte programat amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

- 18 de març.
L'actual panorama de la crisi i la seva evolució regressiva per als drets dels treballadors. La reestructuració capitalista del mercat i la miserització de les classes populars.
A càrrec de Leopoldo García Quinteiro, advocat laboralista. Conferència. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic. 8 del vespre.

- 1 d'abril. Resolució de conflictes en un món complex.
A càrrec d'Eduard Vinyamata, Director del Campus per la Pau i la Solidaritat de la UOC. Conferència. Auditori d'Unnim-Caixa de Manlleu. Vic. 8 del vespre.

Anar al web del Fòrum de Debats

Arxivat a