Un cavall que pinta

Aquest diumenge s’inaugurarà a Roda de Ter la sorprenent exposició d’en Napoleon.

En Napoleon, pintant un dels seus quadres.
En Napoleon, pintant un dels seus quadres.
Redacció osona.com
07 de gener del 2011
El proper diumenge 9 de gener, s’inaugurarà la primera exposició a Europa i la segona al món de quadres creats per un cavall. L’acte tindrà lloc a la galeria d'art de la plaça Major de Roda de Ter a les 5 de la tarda.

Durant l’exposició els quadres s’acompanyaran amb la visualització de les imatges del cavall, en Napoleon, pintant cada quadre. La presentació de la jornada anirà a càrrec dels germans Santí i John Serra, responsables de l’empresa Sercam Shows, que desgranaran tots els secrets de la seva doma particular que tant bons resultats els hi ha donat. Els assistents també podran conèixer com s’entrena un cavall pintor i tots els projectes de futur d’aquesta empresa.

S’acabarà la jornada amb la subhasta benèfica d’un quadre de Napoleón on tots els diners que es recaptin es destinaran integrament a l’Escola Estel, un dels serveis que gestiona l’Associació de Sant Tomàs, que actualment te més de 90 alumnes. L'Escola Estel és una escola concertada d'educació especial de la comarca d'Osona que ofereix un conjunt de serveis, recursos i ajuts relacionats amb l'educació i l'atenció dels alumnes amb discapacitat intel•lectual. La finalitat del centre és potenciar al màxim el desenvolupament de les capacitats dels alumnes i preparar-los per viure de la forma més autònoma i independent possible.

En Napoleon, pintant un dels seus quadres.
Arxivat a