El taradellenc Toni Reig, responsable de Joventut del govern d'Artur Mas

per Quico Sallés/Palau de la Generalitat , 4 de gener de 2011 a les 18:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de gener de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Toni Reig, nou responsable de les polítiques de joventut del Govern de Mas. Foto: Facebook

Antoni Reig i Casassas (Taradell, 1971) ha estat nomenat director general de Joventut en el consell executiu celebrat aquest migdia. Reig és membre de la Junta Nacional d'Òmnium Cultural i ha estat president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), entre el 2006 i el 2007. També va ser un dels organitzadors més destacats de les consultes sobiranistes el 13D a la comarca.

Diplomat en Informàtica de Gestió (EUV-UPC); participant del Programa Vicens Vives de lideratges i compromís cívic d’ESADE; Postgrau de Programació Orientada a Objectes (EUV-UPC); Postgrau de Periodisme digital (UOC) i Programa de desenvolupament directiu: Lideratge, treball en equip i cultura organitzativa. Cap Gemini – Ernst & Young. Fins ara ha estat treballant al Departament de Tecnologia de la Informació de PROQUIMIA, SA. També ha fet de consultor de SAP, d’analista i programador web.

 

Participació