Roser Mas, candidata d’ICV a les municipals de Torelló

Substitueix Montse Ayats, que ha estat 12 anys al consistori torellonenc.

Redacció osona.com
23 de desembre del 2010
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font | ICV Osona
De dreta a esquerra, a l'acte de presentació de la candidata d'ICV: Montse Ayats, Roser Mas i Bet Font. Foto: ICV Osona

ICV de Torelló ha presentat a la sala d’actes de La Cooperativa la nova cap de llista de la formació a les properes eleccions municipals, Roser Mas.  El grup ecosocialista va confirmar Mas, que ja va ser a la llista d’ICV l’any 1995, i que va afirmar que “és un repte i un pas endavant” i que afronta aquesta etapa amb “molta il•lusió i compromís”. Argumenta que se suma al projecte, precisament perquè en un moment de crisi, de desafecció i dificultats, cal “recuperar la política des de la proximitat i el diàleg amb els ciutadans perquè és l’única manera de plantejar sortides a la crisi”.

Roser Mas relleva Montse Ayats, després de 12 anys al consistori torellonenc, en aquest darrer mandat com a portaveu del grup municipal d’ICV-CdG. Ayats es va mostrar “satisfeta i agraïda als companys” per la feina feta durant aquest període que ha estat dins la política local i que considera “ha estat molt intens”. Ayats va fer un balanç positiu per l’oposició rigorosa, constructiva i va recordar que sempre han donat suport a les polítiques que han considerat que anaven a favor del municipi. Ayats va valorar molt positivament la incorporació de Mas com a cap de llista dels ecosocialistes i va avançar que la llista d’ICV, que es presentarà a la primavera, es configurarà amb persones noves.

Per últim, l’exdiputada Bet Font va destacar que amb la candidatura de Roser Mas seria la quarta legislatura que ICV presenta una dona per encapçalar la formació política a Torelló i va insistir que “és important que les dones participin en la política i aportin la seva sensibilitat i el seu punt de vista”.

Roser Mas Illamola treballa als serveis socials de l’Ajuntament de Manlleu des de fa 13 anys, una feina que abans també havia realitzat a l’Ajuntament de Torelló. Actualment és presidenta del comitè d’empresa del consistori manlleuenc, està afiliada a Comissions Obreres, i és una de les impulsores de les festes del carrer Sant Josep de Torelló.
Arxivat a