El nou Consell de la delegació de la Cambra de Comerç a Osona es posa en marxa

L’ens està presidit per Josep Pujadas. Per primer cop s’incorporen dones empresàries.

Redacció osona.com
22 de desembre del 2010
Aquest dilluns, dia 20 de desembre, es va reunir per primera vegada el nou Consell de la delegació a Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona. El Consell de la delegació està presidit per Josep Pujadas i Gil i en formen part els següents empresaris: Mª Carme Barcons d’Agrícola i Ramadera Pibar, Lourdes Baulenas de Construccions Ferrer, Antoni Brachs de Manser Electrònics i president de la Unió de Comerciants del Remei Estadi, Alba Carandell de Fundició Dúctil Benito, Joaquim Feixas de Mecanitzats de la Fusta Kim, Pere Girbau de Girbau, Dani Pérez de La Farga Group, Xavier Rovira d’Iqap Masterbach Group i Josep Terradellas Falgueras de Casa Tarradellas. Jaume Soler, president de Centre Vic, rellevarà Antoni Brachs com a membre del Consell a la meitat de la legislatura.

Per primer cop a la delegació d’Osona, s’incorporen dones empresàries al Consell: Mª Carme Barcons, Lourdes Baulenas i Alba Carandell. Així mateix, s’ha tingut en compte la representació d’empreses grans i petites de diferents sectors i la localització d’aquestes empreses en tot el territori de la demarcació a l’hora de configurar el Consell de la delegació.

Els membres del Consell tindran per funció proposar les mesures que considerin convenients en benefici de l’interès general de les empreses de la comarca d’Osona, i s’implicaran en les diferents àrees d’actuació de la delegació. D’aquesta manera, queda tancat el procés de renovació dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç a la comarca d’Osona, que es va iniciar el Dia de la Cambra a Osona del proppassat dia 23 de novembre en el qual es va presentar Josep Pujadas i Gil com a nou president en substitució d’Oriol Guixà.

El consell de la delegació està constituït per fins a un màxim de 10 vocals, establerts a municipis de l'àmbit territorial de la delegació corresponent. Estan designats pel Ple de Cambra, a proposta del seu Comitè Executiu. Per la seva banda, el president del Consell de la delegació és nomenat pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la propera renovació del Ple (o abans per cessament anticipat).

Josep Pujadas, nou president de la Cambra de Comerç a Osona

Arxivat a