Santa Eugènia obre el termini per optar a 13 habitatges amb protecció oficial

Disposen de plaça d’aparcament vinculada. Dissabte 8 de gener, jornada de portes obertes.

per Redacció osona.com , 21 de desembre de 2010 a les 16:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Medi Ambient i Habitatge i l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga han obert aquest dilluns el termini de presentació de sol•licituds per accedir a 13 pisos amb protecció oficial del Pla Parcial El Català, a Santa Eugènia de Berga. L’edifici està situat a la cruïlla dels carrers Ronda del Català, 2-6, i Diputació, 27. Hi ha 11 habitatges de tres dormitoris i dos de quatre habitacions, amb superfícies útils que van dels 73 m2 als 89,3 m2. Tots tenen una plaça d’aparcament vinculada. Les instàncies s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Plaça Major, 1) fins al pròxim 28 de gener de 2011.
 

Els pisos s’ofereixen en règim de venda, amb uns preus que oscil•len entre els 110.085 euros i els 132.861 euros. Si la persona adjudicatària no pot accedir al finançament, se li oferirà la possibilitat d’un contracte de lloguer per cinc anys amb opció de compra i, en aquest cas, els preus de lloguer serien de 321 euros a 387 euros mensuals.
 

Els habitatges han estat construïts per l’Institut Català del Sòl i seran administrats per l’Agència de l’Habitatge que, des del 18 de novembre, assumeix les competències de promoció de l’habitatge, de qualitat de l’edificació i la rehabilitació i dels programes socials en matèria d’habitatge, entre d’altres, i desenvolupa també la gestió que fins ara feia l’empresa pública Adigsa.
 

Jornada de portes obertes el gener
 
El dissabte 8 de gener s’ha organitzat una jornada de portes obertes, d’11 hores a 13 hores, a fi que les persones interessades puguin visitar els habitatges. Tanmateix, els requisits i documents que cal aportar es poden consultar a www.agenciahabitatge.cat i www.santaeugeniadeberga.cat.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Arxivat a:
Societat, habitatge, Incasòl
Participació