Joan Laporta presideix a Taradell un sopar festiu de SI

Els quatre diputats al Parlament de Solidaritat celebren a Osona els resultats obtinguts. L'alcalde de la població, Lluís Verdaguer (CiU), ha assistit al restaurant per saludar-los.

Laura Busquets / ACN
17 de desembre del 2010
Joan Laporta i Uriel Bertran han parlat amb simpatitzans i col·laboradors, abans del sopar.
Joan Laporta i Uriel Bertran han parlat amb simpatitzans i col·laboradors, abans del sopar. | Laura Busquets / ACN
Joan Laporta i Uriel Bertran han parlat amb simpatitzans i col·laboradors, abans del sopar. Foto: Laura Busquets / ACN

Els quatre diputats electes de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) al Parlament de Catalunya han presidit aquest dijous un sopar al restaurant Terra Endins de Taradell. El diputat Joan Laporta ha assenyalat que Taradell és el municipi on SI ha aconseguit el percentatge de vots més alt de Catalunya, un 16%, i aquest sopar és '”e celebració i agraïment” a totes les persones que han treballat durant la campanya electoral. Així, Joan Laporta, Alfons López-Tena, Uriel Bertan, Toni Strubell i la plana major de SI han sopat amb un centenar de taradellencs i osonencs que han omplert el restaurant. L'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer (CiU), ha assistit al restaurant per saludar els diputats.

El president de Solidaritat, Joan Laporta, ha destacat el treball “desinteressat i inten”' de tots els voluntaris, “però sobretot la il•lusió” que ha fet que SI aconseguís uns resultats “que representen un gran èxit”. Precisament aquest èxit, ha dit Laporta, és gràcies “al gran treball de les plataformes locals i comarcals i el treball dels voluntaris”. Un voluntariat “plenament dedicat a la causa”, ha afegit.

El resultat és “simple”, ha explicat Laporta, perquè “tot i no tenir els instruments necessaris per donar a conèixer la nostra proposta”, “s'ha aconseguit representació parlamentària per una força que no en tenia”. Laporta ha qualificat de “sense precedents”  el fet que un partit format “fa quatre mesos” hagi aconseguit quatre escons al Parlament de Catalunya.

En els propers dies SI farà una celebració per demarcació. La intenció ha estat començar per Taradell perquè ha estat “la població que més ha votat SI de tot Catalunya”, ha dit Laporta.

Ara “el repte és fer-ho bé al Parlament”, ha assenyalat Laporta. I ha destacat que “ara cal divulgar els avantatges que té per a Catalunya ser un estat de la Unió Europea”.

Els resultats electorals de SI a Osona

Arxivat a