Fotos: els sindicats no donen el braç a tòrcer

CCOO i UGT convoquen noves mobilitzacions contra la reforma laboral.

Redacció osona.com
15 de desembre del 2010
UGT i CCOO, s'han manifestat aquest migdia a Vic contra la retallada de drets laborals i socials.
UGT i CCOO, s'han manifestat aquest migdia a Vic contra la retallada de drets laborals i socials. | Adrià Costa
UGT i CCOO s'han manifestat aquest migdia a Vic contra la retallada de drets laborals i socials. Foto: Adrià Costa

Els sindicats no es donen per vençuts. Després de la vaga general del 29 de setembre, el govern espanyol no només no mou peça sinó que amenaça amb noves reformes, com les de les pensions. Per això, des de CCOO i UGT s’han convocat més mobilitzacions.

A la comarca, la primera ha tingut lloc avui, al passeig de Vic. A les 12 del migdia, una cinquantena de sindicalistes s’han concentrat per protestar “contra la retallada de drets laborals i socials i en defensa del benestar i la cohesió social”. La comitiva estava encapçala pels secretaris generals de les seccions comarcals de CCOO i UGT, Miguel Sánchez i Cesc Poch respectivament.

Els manifestants s’han dirigit a la plaça Major i, posteriorment, a l’Ajuntament, on s’hi celebrava un ple municipal. Allà han deixat díptics perquè, quan finalitzés l’acte, es donessin als regidors.

Els sindicats han animat a participar en una gran manifestació que es farà a Barcelona, el proper  dissabte 18 de desembre. La trobada serà a les 5 de la tarda a la plaça Universitat.
 
 

La vaga general, a Osona

Arxivat a