Un veí de Vic, enxampat amb mig quilo de cocaïna

La Guàrdia Urbana troba la droga, telèfons mòbils, diners en efectiu i una balança de precisió a dins del vehicle de l’acusat.

Redacció osona.com
15 de desembre del 2010
Un agent de la Guàrdia Urbana de Vic precintant el vehicle del detingut.
Un agent de la Guàrdia Urbana de Vic precintant el vehicle del detingut. | Adrià Costa
Un agent de la Guàrdia Urbana de Vic precintant el vehicle del detingut. Foto: Adrià Costa

La Guàrdia Urbana de Vic va decomissar ahir més de 500 grams d’una substància que podria ser cocaïna, una quantitat important de diners, diversos telèfons mòbils i balances de precisió. Tot aquest material es va trobar dins un vehicle que conduïa Deybis David MS, de 27 anys i veí de Vic. que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

En resposta a les demandes veïnals que dies enrere varen alertar la Guàrdia Urbana sobre possibles actes de tràfic de drogues a la zona dels carrers Soledat i Anselm Clavé, des de l’àrea de policia de proximitat es va planificar un servei específic de prevenció que ahir, a les 21.30 h, va donar resultat. La patrulla que feia aquesta tasca va observar moviments estranys en un vehicle estacionat al carrer Soledat, el conductor del qual, en adonar-se de la presència dels agents, va arrencar sobtadament i va abandonar el lloc mentre manipulava algun objecte dins del vehicle. Els agents van iniciar-ne el seguiment i el van aturar al capdavall del carrer Martí Genís on, una vegada identificat el conductor i escorcollat el vehicle es va trobar tot el material anteriorment anomenat.

El Material comissat. Foto: Guàrdia Urbana de Vic
Arxivat a