Les AMPA de Manlleu s’apunten a la Marató solidària de TV3

Han organitzat activitats durant tres dies.

Redacció osona.com
14 de desembre del 2010
Amb motiu de la Marató de TV3, que se celebra el 19 de desembre, les AMPA de Manlleu han organitzat els dies 17, 18 i 19 de desembre diverses activitats per col•laborar amb aquest projecte solidari, aquest any dedicat a les lesions medul•lars i cerebrals adquirides.

Les activitats començaran el divendres 17 de desembre amb la xerrada “Lesions medul•lars i cerebrals adquirides. Històries reals de vida”, a càrrec de Carme Canyelles i Olga Falguera, de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO). Aquesta conferència tindrà lloc a la sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3), a les 8 del vespre, i comptarà amb l’actuació de la coral dels alumnes de l’escola de Gràcia.

L’endemà, el dissabte 18 de desembre, tindran lloc a la sala Ter del Morter les “Carpes per la Marató”, uns concerts en directe i la música disco del punxa discos “Sayo tour”, a partir de les nou del vespre. Aquesta activitat musical té un cost de 3 euros i l’entrada és a partir de 12 anys.

Finalment, el dia de la Marató de TV3, el diumenge 19 de desembre, se celebrarà la “Gran Festa de les AMPA amb la Marató” a la plaça del mercat, a partir de les 10 del matí i fins les 3 de la tarda. Aquesta festa inclourà una tómbola per la marató, inflables, sorteigs, un circuit d’Scalèxtric, diversos tallers per als més petits... i comptarà amb la presència dels gegants i les actuacions de Pep Poblet, Joan Clota, “The River Ter Dixieland”, les exhibicions del gimnàs Work-gym i del Hook School club boxa Manlleu, diversos balls d’alumnes del Gimnàs de la Fina Capdevila i les demostracions de rítmica, dansa i monopatins dels extraescolars del Carme.

Les AMPA de Manlleu ja fa quatre anys que col•laboren amb la Marató de TV3 amb la voluntat d’organitzar activitats solidàries que ajuden en el procés educatiu dels infants. Les activitats de les AMPA compten amb el suport de l’Ajuntament de Manlleu i la col•laboració de particulars, entitats, associacions i empreses.

Programa d’actes

Arxivat a