1 de 10

L’Associació Síndrome Asperger s’estrena amb una matinal atlètica

Un grup d’atletes organitzen a Vic una trobada lúdica amb nens i pares.

per Redacció osona.com, 14 de desembre de 2010 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els nens amb síndrome d'Asperger van gaudir de les instal·lacions del Club Atlètic Vic. Foto: Enric Gil

La recent estrenada Associació Síndrome Asperger es va estrenar dissabte amb una trobada lúdica que va organitzar un grup d’atletes del Club Atlètic Vic, a les mateixes instal•lacions del club. Es tractava d’ensenyar a aquests nens que és l’atletisme i apropar-los al esport.


Va ser una matinal molt emotiva, ja que la major part dels nens amb la síndrome d’Asperger es trobaven per primera vegada i també els pares com a col•lectiu.

“La relació entre el grup d’atletes del club d’entre 14 i 20 anys i els nens va ser màgica i una química especial va fluir. Es varen fer córrer els nens per les pistes, se’ls hi va ensenyar a fer llançaments i també el salt de llargada. Varen ser molt feliços, els nens, els atletes que per primera vegada contactaven amb un col•lectiu com aquest i els pares que es varen sentir especialment recolzats”, explica un dels atletes participants a la trobada.


Més informació de l’Associació Síndrome Asperger
Foto de família de la trobada. Foto: Enric Gil

 

Participació