Cantus Firmus de Centelles triomfa al festival d'Avilés

El cor jove guanya el premi a la millor obra d’origen en el prestigiós certamen d'Astúries.

Toni Carrasco
09 de desembre del 2010
El cor jove Cantus Firmus, a Avilés.
El cor jove Cantus Firmus, a Avilés. | Toni Carrasco
El cor jove Cantus Firmus, a Avilés. Foto: Toni Carrasco

El passat dissabte 20 de novembre, el cor jove Cantus Firmus de Centelles va participar en la XXVII edició del Certamen Coral Internacional Villa de Avilés (Astúries). El concurs, que es porta a terme durant tres setmanes del mes de novembre, va finalitzar el dissabte 27 amb la entrega de premis als guanyadors.

Els centellencs competien amb nou cors de tota Espanya  i van aconseguir el Trofeu Axuntabense de la Federació de Cors Asturians amb la sardana “Molt lluny d'aquí”,  de Josep Prenafeta/Màrius Torres, com a millor obra de la regió d'origen. El cor jove de la societat coral La Violeta està dirigit per Gabriel Miralles i és la primera vegada que participava en un concurs. Les altres peces que van interpretar foren “Madrigal de Taltabull”, “Dóna’m la mà”,  de J.Crivillé/Juan Salvat Papasseit, i dues peces obligatòries per a tots els grups polifònics que foren “Ayer vite en la fonte” d'Antolín de la Fuente i “El día que te vi” d'Enrique Low Maus.

Amb aquest èxit el cor Cantus Firmus es planteja donar a conèixer encara més tot el seu repertori, que podeu escoltar al seu web.

Anar al web del cor

Arxivat a