Mercat Medieval: el MEV proposa uns «tastets» de l’Edat Mitjana

El Museu Episcopal de Vic organitza recorreguts per conèixer com vestien, es pentinaven i vivien els homes i les dones de l'època.

Redacció osona.com
05 de desembre del 2010
Jornades Europees del Patrimoni, Museu Episcopal de Vic
Jornades Europees del Patrimoni, Museu Episcopal de Vic


Per a tots els visitants del Mercat Medieval de Vic que vulguin fer una complerta immersió al món medieval es fa imprescindible una visita al Museu Episcopal de Vic (MEV), que conserva una de les col•leccions d’art medieval més importants del món. Les seves obres són font d’inspiració per a totes les persones que volen conèixer les representacions originals d’aquesta època.

Els dies dissabte 4, diumenge 5, dilluns 6 i dimarts 7 el Museu proposa un tast de 20 minuts al passat medieval per conèixer com vestien, es pentinaven i vivien els homes i les dones de l’Edat Mitjana. Amb el recorregut es podran descobrir algunes obres tot parlant de la vida quotidiana. La visita serà gratuïta i es farà a les 12 h i a les 17 h. Per facilitar la visita a les col•leccions, el MEV també ampliarà l’horari d’obertura, obrint les seves portes de dissabte 4 a dimarts 7 de 10 a 19 h. i el dimecres  8 obrirà de 10 a 14 h.

Tenint en compte el destacat paper que desenvolupa el Museu Episcopal de Vic en el coneixement del món medieval, des del Pla de Barris Centre Històric se l’ha escollit com un dels principals implicats en l’assessorament de l’espai Mercadal v.o. El Museu ha participat en la formació dels organitzadors facilitant informació i documentació del segle XV, fent visites formatives al Museu, suggerint la reproducció d’un croat original del Museu com a moneda de canvi i també s’ha ocupat de la formació dels jocs medievals que realitzaran els infants de l’Escola Santa Caterina el divendres 3 de desembre al mateix Mercadal v.o.


Tota la informació del Mercat Medieval
Arxivat a