Paisatges del Ter enregistra dos vídeos de promoció turística

Un de Vidrà i l’altre sobre el coure.

Redacció osona.com
01 de desembre del 2010
La Casa de les Abelles, a Sant Pere de Torelló, en un moment del rodatge.
La Casa de les Abelles, a Sant Pere de Torelló, en un moment del rodatge. | Consorci de Turisme Paisatges del Ter
La Casa de les Abelles, a Sant Pere de Torelló, en un moment del rodatge. Foto: Consorci de Turisme Paisatges del Ter

Dissabte dia 13 de novembre, el Consorci de Turisme Paisatges del Ter va portar a terme la gravació del vídeo promocional del paquet turístic “Vidrà Visita”,  que es va rodar íntegrament a Vidrà. Aquest municipi presenta una nova oferta turística que porta al visitant a conèixer el poble, la vida del poble, una explotació de vaques i un obrador d’embotits, una explotació d’ovelles, una fleca,  i una oferta gastronòmica a partir de productes  agroalimentaris de la marca Tasta’ns.

Uns dies més tard, el passat dissabte 27 de novembre es va fer la gravació del vídeo promocional del paquet turístic “El Coure...de la terra als fogons”, que es va rodar als municipis de Les Masies de Voltregà, Orís, Les Masies de Roda, Sant Pere de Torelló i Sant Quirze de Besora. Es va visitar el Museu del Coure, la rectoria d’Orís,  el Parador Vic- Sau, La Casa de les Abelles i  La destil•leria Bosch.

En aquest cas, el vídeo segueix un grup de visitants que participen de les diferents activitats contemplades en aquesta nova oferta turística , la principal motivació dels quals és  conèixer l’únic Museu d’Europa dedicat al Coure, degustar el Menú del coure, elaborat a partir d’aliments que contenen coure dins els seus ingredients,  i veure dos artesans agroalimentaris els productes dels quals també contenen coure.

La presentació dels vídeos, que formen part del projecte d’estructuració de paquets turístics per la millora de l’oferta turística de la comarca i la generació d’ocupació,  es preveu per mitjans de gener de 2011.

Properament es podran veure les imatges de les gravacions  al web del Consorci.

Anar al web del Consorci de Turisme Paisatges del Ter