Les naus de Puigneró de Roda tornen a patir un petit incendi

No hi ha hagut ferits. No està clar com s’ha originat el foc.

Redacció osona.com
01 de desembre del 2010
El foc encara cremava ahir a la tarda.
El foc encara cremava ahir a la tarda. | Ajuntament de Roda de Ter
El foc encara cremava ahir a la tarda. Foto: Ajuntament de Roda de Ter

Les naus de l'antiga fàbrica de filats i teixits de Can Puigneró, de Roda de Ter, han tornat a patir un petit incendi el matí d’aquest dimarts, 30 de novembre.

Els bombers han estat avisats als volts de dos quarts de 10 del matí. De dins les naus, sortia un intents fum negre que s'ha anat dissipant a mesura que els bombers han actuat en l'extinció de l'incendi de l'interior d'una de les naus. Segons han informat fonts dels bombers, s'han cremat palets de fusta, brossa i materials abandonats. Al lloc del fets, s'hi han traslladat cinc dotacions de bombers. No s’ha de lamentar cap dany personal, tan sols material. S'està investigant com s'ha produït l'incendi. Al migdia, el foc encara cremava. Es va apagar a mitja tarda.

El dilluns, 22 de novembre, es va produir un altre petit incendi dins les naus de Puigneró. L’incident va ser comunicat per un veí de Roda a la central dels Bombers, als volts de les 3 de la tarda. Tres camions de bombers varen venir de Vic, un més de Torelló i un altre de Parets. També s'hi van traslladar els Mossos d’Esquadra i una ambulància. Tampoc estava clar com es va originar el foc, però s’estaven cremant unes fustes i hi havia la sala plena de fum. Un cop apagat el foc no es van ocasionar més incidents.

Més informació del foc del 22 de novembre

Arxivat a