El PSC Osona tanca la campanya a tota pastilla

Els socialistes han programat sis actes per avui divendres. Els altres partits ja estan de reflexió.

Redacció osona.com
26 de novembre del 2010
Els tres membres de la candidatura del PSC Osona per les eleccions autonòmiques 2010, Flora Vilalta, Marta Moreta i Josep Paré tancaran avui el darrer dia de campanya amb sis actes. Els acompanyaran alcaldes i regidors dels diferents municipis que visitaran.

Començaran el dia visitant el mercat municipal de Torelló per desplaçar-se posteriorment al mercat municipal de Manlleu i al  Casal d’avis de Sant Hipòlit de Voltregà. Per la tarda iniciaran el final de campanya a Balenyà, Casal d’avis, mercat municipal de Vic i finalitzaran fent campanya en el centre comercial de Centelles.

El PSC Osona tanca aquesta campanya amb 45 actes realitzats a Osona, la majoria d’ells de contacte directe amb els electors explicant l’actuació del govern del president Montilla i el seu programa de govern. Han editat també un fulletó per cadascun dels 51 municipis d’Osona i un general d’Osona anomentat FETS on s’explica l’acció del govern Montilla.

Els socialistes osonencs també han participat activament en el miting final de José Montilla amb el desplaçament de quatre autobusos.


Els altres partits, de reflexió

El PSC és l’únic partit que ha programat actes electorals a la comarca d’Osona per al dia d’avui.  Totes les altres formacions ja han donat per tancada la campanya i alguns, com CiU, s’han bolcat en l’acte central de la federació a Barcelona, que se celebrarà aquest vespre al Palau Sant Jordi.



Tota la informacio de la campanya a Catalunya, des de Nació Digital

Tota la informació de la campanya electoral a Osona