L’Atlàntida tanca el mes amb dansa, pop, neofolk i barroc italià

Redacció osona.com
25 de novembre del 2010
El teatre l’Atlàntida de Vic tanca el novembre en plena efervescència. Dansa contemporània, pop independent, música neofolk i orquestra italiana serviran per acomiadar el mes.

Dijous 25 de novembre a les 20:00h, a la Sala 3 Joan Anglada i dins el cicle Dijous de 8 a 9, es comptarà amb Joana Serrat. La cantautora vigatana, que s’amaga sota el pseudònim de J.S.T, acompanyada del guitarrista Adrià Plana, el percussionista i bateria Toni Serrat i amb la col.laboració del cel•lista Marçal Ayats , ens presentarà “The Relief Sessions”, un treball amb clares influències de l’estil neofolk nord-americà i replet de cançons carregades de sentiments melancòlics.

Divendres 26 de novembre a les 20:30h, a la Sala 1 Ramon Montanyà (escenari) una de les companyies més emergents actuals, Destinatarias & cia., ens convida a gaudir de l’espectacle de dansa contemporània “Muy Frágil”. Les ballarines i creadores, Natalia Jiménez i Xus Picher, s’uneixen per innovar en una altra fórmula d’entendre el ball, basada en l’intercanvi amb altres persones i les seves reaccions.

Dissabte 27 de novembre a les 20:30h, a la Sala 2 Joaquim Maideu, Mishima presentarà en concert el seu nou disc “Ordre i Aventura”. David Carabén, Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós, seguint amb l’estil pop independent, oferiran un recull de cançons amb un punt més poètic i menys narratiu del que fins ara havíem escoltat.

Diumenge 28 de novembre a les 18:00h, a la Sala 2 Joaquim Maideu, es compatarà amb l’Orquestra Barroca Catalana que, sota la direcció d’Olívia Centurioni, oferirà un espectacle de música italiana per a orquestra de corda, on podrem escoltar obres dels mestres de les tres escoles italianes de l’època i d'alguns dels seus deixebles.


Més informació i compra d’entrades
Arxivat a