Manlleu continua reallotjant els veïns de Can Garcia

Ahir es van lliurar 11 claus de pisos de protecció oficial del carrer de Vilamuntà.

per Redacció osona.com , 10 de novembre de 2010 a les 14:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ahir al migdia es va fer a Manlleu l’acte de lliurament de claus a 11 famílies propietàries i amb residència habitual a Can Garcia per reallotjar-los a la promoció d’habitatges amb protecció oficial del carrer de Vilamuntà.

Des que el 23 juliol passat es va fer l’acte públic amb el primer lliurament de claus a 11 famílies, no s’ha aturat el procés i se n’han anat lliurant d’altres. Amb els 11 pisos d’ahir ja hi ha un total de 28 habitatges en què hi viuen o hi viuran en breu famílies de Can Garcia. Així, més de la meitat dels habitatges de Vilamuntà destinats a reallotjaments, que eren un total de 53, ja estan adjudicats.


A mesura que cada família vagi formalitzant els tràmits legals necessaris, es continuaran lliurant claus dels nous habitatges a la promoció de Vilamuntà, que ha d’acollir 53 de les 63 famílies que van voler participar en el primer grup de reallotjaments. La resta es reallotjaran al llarg de l’any vinent a les promocions amb protecció oficial d’Alta Cortada i Miriana.

Més informació del reallotjament de veïns de Can Garcia

 

Participació