Manlleu continua reallotjant els veïns de Can Garcia

Ahir es van lliurar 11 claus de pisos de protecció oficial del carrer de Vilamuntà.

per Redacció osona.com, 10 de novembre de 2010 a les 14:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ahir al migdia es va fer a Manlleu l’acte de lliurament de claus a 11 famílies propietàries i amb residència habitual a Can Garcia per reallotjar-los a la promoció d’habitatges amb protecció oficial del carrer de Vilamuntà.

Des que el 23 juliol passat es va fer l’acte públic amb el primer lliurament de claus a 11 famílies, no s’ha aturat el procés i se n’han anat lliurant d’altres. Amb els 11 pisos d’ahir ja hi ha un total de 28 habitatges en què hi viuen o hi viuran en breu famílies de Can Garcia. Així, més de la meitat dels habitatges de Vilamuntà destinats a reallotjaments, que eren un total de 53, ja estan adjudicats.


A mesura que cada família vagi formalitzant els tràmits legals necessaris, es continuaran lliurant claus dels nous habitatges a la promoció de Vilamuntà, que ha d’acollir 53 de les 63 famílies que van voler participar en el primer grup de reallotjaments. La resta es reallotjaran al llarg de l’any vinent a les promocions amb protecció oficial d’Alta Cortada i Miriana.

Més informació del reallotjament de veïns de Can Garcia

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació