Manlleu congela les ordenances fiscals per al 2011

Només aplicarà increments menors a determinades taxes i preus públics per repercutir l’augment de l’IVA.

per Redacció osona.com , 3 de novembre de 2010 a les 17:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el ple de l'Ajuntament de Manlleu celebrat ahir al vespre, atès el context de crisi actual, es va aprovar una congelació general de les taxes municipals per a l'any vinent.

Així, el ple va aprovar una congelació general dels impostos municipals per a l'any 2011 i l'aplicació d'uns increments menors a determinades taxes i preus públics que obeeixen bàsicament a la necessitat d'adequar les quotes establertes als costos dels serveis municipals (com ara la grua, el dipòsit o la deixalleria).


En relació a l'IBI, es va aprovar abaixar el tipus de gravamen per compensar la revisió del valor cadastral. Així, hi haurà qui veurà que el seu rebut té una petita rebaixa i qui veurà com li puja poc, però globalment l'Ajuntament ingressarà el mateix, per la qual cosa representa una congelació de l'impost en relació al que recapten les arques municipals.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació