Els grans cuiners del país beneeixen el nou restaurant de Nandu Jubany

El reformat Can Jubany acull una festa amb més de 200 persones, entre amics i xefs del cuiner, per celebrar els 15 anys de l’establiment.

Redacció osona.com
02 de novembre del 2010
576_1288691871_Adri_Costa_aniversari_Can_Jubany
576_1288691871_Adri_Costa_aniversari_Can_Jubany | Adrià Costa


Més de 200 persones, entre xefs i amics del cuiner Nandu Jubany, van assistir ahir el vespre al primer dels actes de celebració dels 15 anys del restaurant Can Jubany. Aprofitant la commemoració, l’establiment ha estat reformat de dalt a baix.

Menys Ferran Adrià i Carme Ruscalleda (va assistir-hi el seu fill), tots els grans cuiners del nostre país van ser presents a la cita. A la vetllada  no hi van faltar els germans Roca (Joan i Pep), Àngel Pasqual, Carles Gaig, Joan Bosch, Pere Vehí, Ramon Freixa, Joan Lluís Neichel, Fina Puigdevall i Paco Pérez, entre d’altres. També hi eren els representants d’Osona Cuina, l’alcalde de Calldetenes, Jaume Mas, i amics del cuiner com el cantant Pep Sala o l’actor del tricicle Joan Gràcia.

L’equip Jubany va servir als convidats un sopar a peu dret als diferents espais del restaurant, la cuina inclosa, i a una carpa instal•lada a l’exterior que prolongava l’espai del restaurant. Entre els plats que s’hi van poder tastar hi havia els més emblemàtics de Can Jubany, com l’arròs sec amb espardenyes, la llebre a la Royale, el caneló de pollastre de pagès, la coca de figa caramel•litzada i mi-cuit de foie.
Un dels moments més emotius de la festa va ser quan en una pantalla gegant a l’exterior del restaurant es va projectar un vídeo que recollia els moments que han marcat l’últim any de Nandu Jubany, com les obres del restaurant o el sopar del català de l’any, així com les celebracions als diferents espais Jubany: Mas d’Osor, Mas Albereda i El Serrat.

Després de la projecció, Nandu Jubany, acompanyat de la seva dona, Anna Orte, i el seu fill gran, Eudald, va agrair a tots els convidats la seva assistència i va explicar que el vídeo no era res més que “un homenatge a totes les persones del meu equip que donen la vida per mi. Sense ells, tot això no existiria”, va dir.

Les celebracions dels 15 anys es complementaran aquest dimarts, amb una festa oberta a clients i autoritats, i demà dimecres amb una última vetllada adreçada a l’equip Jubany i els seus familiars.

Més informació de les reformes de Can Jubany




Galeries de fotos:

Festa del 15è aniversari

Presentació de les noves instal·lacions