El Correllengua s’estén per tot el Bisaura

Actes a Sant Quirze, Montesquiu, Sora, Santa Maria de Besora i Vidrà.

Redacció osona.com
28 d'octubre del 2010
Aquest any el Correllengua es fa més gran. Després de set anys seguits  organitzat a Montesquiu, s’estén a tots els pobles del  Bisaura de la ma de l’associació independentista del Bisaura L´Eixida. Així, a partir d´ara s’organitzaran actes a Sant Quirze, Montesquiu, Sora, Santa Maria de Besora i Vidrà.

El programa començarà el proper divendres, dia 29 d’octubre a Sant Quirze amb un acte de record i d´homenatge al president  Lluís Companys, assassinat  ara fa justament 70 anys per les forces armades espanyoles, sota el títol "Memòria Popular del President Companys, anàlisi d´una trajectòria política". La xerrada anirà a càrrec d’Agustí Barrera i Josep Xaubet, historiadors del grup Historiadors Jaume Compte. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala d´actes de la Caixa de Manlleu-Unnim.

El dissabte, dia 30, les propostes continaran a les 10 del matí a Sora amb una  xocolatada popular i la lectura del manifest de la CAL (Coordinadora d´associacions per la Llengua)a la zona esportiva. Seguirà a les 12 del migdia a la plaça major de Vidrà amb la construcció gegant del trencaclosques  dels Països Catalans i vermut popular, a les 4 de la tarda a Santa Maria de Besora amb bitlles catalanes i s´acabarà a Montesquiu amb la construcció dels trencaclosques gegants del Bisaura i dels Països Catalans i la tradicional castanyada popular.

Anar al web del Correllengua