Els Sagals tornen a ensopegar amb el 4d8

Redacció osona.com
25 d'octubre del 2010
Aquest diumenge, els Sagals d’Osona han actuat a Sabadell. La colla carbassa ha tornat a ensopegar amb el 4d8. El "carro gros" dels Sagals es resisteix a ser descarregat.

Després dels dos intents desmuntats de la setmana passada a la mateixa ciutat, aquest diumenge també ha quedat amb intent desmuntat. La construcció ha pujat força estable , malgrat alguns problemes als pisos superiors. L'anxaneta dels Sagals ha reculat just quant faltava -tant sols !!- creuar per sobre de l'acotxador per assolir el castell. “La canalla sempre té la visió més exacta del castell i segur que des de la seva posició els motius per baixar eren prou clars...”, diu un portaveu de la colla carbassa.

A partir d’aquí, el programa dels Sagals s'ha vist trastocat al complert. En ronda de repetició s'ha descarregat el 5d7, i a les altres rondes s’ha assolit el 3d7 amb agulla i un altre 3d7 per sota. Un pilar de 4 caminat i un pilar de 5 de cloenda han tancat l'actuació carbassa.

Ara, als de la camisa taronja els hi queda l'actuació de Centelles el proper 7 de novembre per intentar altre cop el 4d8, i el 2d7 que ni tant sols han pogut intentar a Sabadell.

Cal destacar la diada dels Castellers de Sabadell que han fet una impressionat actuació amb una "clàssica de 8": han assolit el 3d8 , el 4d8 i ala torre de 7 tot descarregat.

L'altre colla, els Castellers de Terrassa, han fet un 5d7, una torre de 7 i un 4d7 amb agulla.

Els Sagals d'Osona van participar a la 17a Diada dels Castellers de Sabadell. Foto: Lurdes López