La Fira de la Castanya agafa el relleu del bolet

El certamen de Viladrau, amb una bona afluència de gent, es consolida any rere any.

Redacció osona.com
25 d'octubre del 2010
Fira de la Castanya de Viladrau.
Fira de la Castanya de Viladrau. | Xevi Mas
Fira de la Castanya de Viladrau. Foto: Xevi Mas

Aquest divendres 22 d’octubre es va donar el tret de sortida de la 16a edició de la Fira de la Castanya de Viladrau, amb el lliurament de guardons del Centre Cultural Europeu de la Natura (CCEN). La Castanya de Plata es va donar a Òmnium Cultural, el Pelló de Plata al músic Antoni Mas, i els Castanyers de Plata a Mariano Blancafort i Ricard Dilmé.

El plat fort del programa va tenir lloc el cap de setmana, dies 23 i 24 d’octubre, amb la Fira al carrer, on la venda de castanyes i productes artesanals van ser els principals protagonistes. El certamen, cada cop més consolidat, va comptar amb una bona afluència de gent.

Durant tot el cap de setmana, a peu de carrer, també hi havia una mostra de feines tradicionals. La fira va anar acompanyada d’un munt d’activitats paral•leles adreçades a grans i petits: un concurs de fotografia, visites comentades pel bosc, espectacles teatrals, passejades en ponis i tastets gastronòmics entre d’altres. Com cada any, els restaurants de la localitat ofereixen un menú especial per a l’ocasió, amb la castanya com a ingredient.

La Fira de la Castanya s’estirarà durant uns quants caps de setmana, fins  a l’11 de novembre, amb diverses propostes. Destaca el ball de les bruixes i la castanyada popular, que es faran el 31 d’octubre.

Veure programa d'actes





Galeries de fotos d'anys anteriors:

2010

2009

2008