Marc Fontserè pren el relleu de Miquel Franch

L’assemblea de militants del PSC Torelló ratifica l’actual regidor de Promoció Econòmica com a candidat a l’alcaldia del municipi.

Redacció osona.com
22 d'octubre del 2010
Marc Fontserè rellevarà Miquel Franch com a cap de llista a l’alcaldia de Torelló
Marc Fontserè rellevarà Miquel Franch com a cap de llista a l’alcaldia de Torelló | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

L’assemblea de militants del PSC Torelló ha ratificat aquest dijous al vespre la candidatura de Marc Fontserè, actual regidor de Promoció Econòmica i quart tinent d’alcalde, com a candidat a l’alcaldia del municipi. Fontserè relleva així Miquel Franch, que ha estat l’alcalde de Torelló durant 12 anys.

En un primer moment, fa uns mesos, s’havia apuntat la possibilitat que el successor de Franch fos Pere Galobardes, número dos de la formació socialista a la població. També es va parlar de David Forcada. Finalment, tal com ja va apuntar Osona.com, va prendre força l’opció de Fontserè, que ha estat l’únic que s’ha presentat a la candidatura. A l’assemblea hi havia una dotzena de militants, no tots els de la secció local, però sí “suficients” per prendre la decisió, en paraules del mateix Franch.

Després de l’assemblea, Fontserè ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, ja com a candidat a l’alcaldia de Torelló. Fontserè ha estat flanquejat per dos pesos pesats, que deixen la primera línia de la política municipal. A l’esquerra, la diputada Flora Vilalta que continuarà a la política autonòmica sempre i quan tingui “la confiança dels ciutadans” en les properes eleccions. A la dreta, Miquel Franch, que ha mostrat la seva “total confiança” en Fontserè, de qui ha dit que tenia prou experiència per estar al capdavant d'un ajuntament en els temps de crisi actuals. Franch s’ha posat a la seva disposició pel que calgui.

A la pregunta de si només deixava de ser cap de llista o abandonava la política, Franch ha respost que continuarà en la línia política del PSC, partit en el que milita des dels 18 anys, i si un cop fetes les llistes li demanaven d'entrar-hi (a l'últim lloc), n’estaria encantat.

Marc Fontserè rellevarà Miquel Franch com a cap de llista a l’alcaldia de Torelló. Foto: Adrià Costa
Arxivat a