Osona.com bat el seu rècord d'audiència durant el mes de setembre

Segons dades auditades per Nielsen i OJD, el nombre d'usuaris va ser de 48.072, que van consultar un total de 602.000 pàgines.

per Redacció osona.com, 18 d'octubre de 2010 a les 11:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El diari digital Osona.com -integrant del Grup Nació Digital- va batre durant el passat mes de setembre el seu rècord d'audiència, segons les actes de control publicades per Nielsen i OJD, els mesuradors i auditors que homologuen les dades de la premsa impresa i electrònica de tot l'Estat espanyol.

Aquesta punta de 48.072 usuaris (lectors) va superar el que fins aquest moment era el màxim obtingut, que va produir-se el mes de març -a conseqüència del fet excepcional de la nevada tardana del dia 8- i que va comportar aquell mes un total de 46.864 lectors. El nombre de pàgines consultades pels nostres lectors el setembre ha estat de 602.498.


El rècord obtingut durant el mes de setembre -un període poc procliu als rècords, ja que els centres acadèmics no funcionen del tot i el retorn de vacances altera els hàbits, a més de ser un mes de només 30 dies- no és degut a cap circumstància periodística excepcional, sinó que ve del creixement natural de l'audiència de la premsa digital, que cada vegada més va configurant-se com un element informatiu de primera línia per a un gran segment de la població.

En el cas d'Osona.com, també cal destacar que les estadístiques d'OJD i Nielsen revelen que el nostre és un dels diaris amb major fidelitat per part dels seus lectors, ja que té un elevat índex de pàgines consultades per usuari, la qual cosa indica que el gruix de les visites que rep no són entrades per atzar o procedents de buscador com ara Google -que serien usuaris que només veuen una pàgina i prou i ja no tornen al diari- sinó que corresponen a lectors fidels que amb molta assiduïtat visiten Osona.com.


- Veure dades d'audiència històriques d'OJD d'Osona.com des de 2002.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació