La Fira de Sant Galderic omple d'activitats els carrers de Tavèrnoles

Els tres mercats, el campionat d’arada, el concert de Pep Sala a l'església, la cursa i els menús de tardor, grans atractius del certamen.

Redacció osona.com
18 d'octubre del 2010
576_1287327573Sant_Galderic_Tavrnoles_2010
576_1287327573Sant_Galderic_Tavrnoles_2010 | Adrià Costa
Foto: Adrià Costa

Aquest cap de setmana, dies 15, 16 i 17 d’octubre, Tavèrnoles s'ha omplert d’activitats per celebrar la tercera edició de la Fira de Sant Galderic, la fira de tardor.

Aquest divendres es van iniciar els actes culturals amb la inauguració de la exposició “Art Oriental”a la Sala Polivalent. El dissabte al matí es va portar a terme el X Campionat Provincial d’arada als camps d’Incasòl.

De cara el diumenge, Tavèrnoles ha respirat ambient de fira amb els carrers plens de propostes: el Mercat gastronòmic, el  Mercat d’artesans i el Mercat de les Erres. S'ha establert una zona infantil d’inflables i jocs gratuïts i es podia passejar amb carros i ponis pel poble.

Enguany, l’actuació musical ha anat a càrrec del cantautor osonenc Pep Sala a l’església de Sant Esteve de Tavèrnoles. Els més esportistes podien participar a la III Cursa de Sant Galderic i al tradicional concurs de bolets.

En acabar, s'ha pogut gaudir de plats típics de tardor del menú exclusiu de Sant Galderic als tres restaurants del poble.

Programa d’actes




Galeria de fotos:

2010

Fira de Sant Galderic




2009

Campionat provincial d'arada

Fira de Sant Galderic





2008

Fira de sant Galderic