Jaume Tolosa és segon a l'equador de la Jungle Marathon

La cursa recorre 220 km per la selva amazònica.

Redacció osona.com
14 d'octubre del 2010
La sortida de la Jungle Marathon.
La sortida de la Jungle Marathon.
La sortida de la Jungle Marathon.

Jaume Tolosa ha superat l'equador de la Jungle Marathon amb una meritòria segona posició. Després de la tercera etapa, està situat a 1 hora i 32 minuts del líder, l’americà Andrew Bock. Han pres la sortida una setantena de corredors. Cal recordar que la ultramarató per la selva amazònica finalitza el dissabte després de recórrer 222 km.

La resta de ll’ equip Jungle.cat -el primer integrament català que participa en aquesta prova- està realitzant un excel·lent paper. En aquest sentit, Xavier Marina és tercer, empatat amb Tolosa, Cyrus Parvine es troba en desena posició i Albert Bosch en onzena.
 
"La tònica general d'aquestes tres primeres etapes és la següent: fa molta calor, de dia s'arriba als 40 graus, si hi sumem l'humitat que ronda el 85 % i que no bufa ni una mica d'aire, la marxa es fa feixuga, costa agafar un ritme, sobretot les dues primeres etapes degut a l'espessa vegetació i a la presència constant de petits rierols i basses que s'han de creuar", expliquen els components de l'equip català.

"A la nit es dorm poc: es senten les colònies de micos que esgaripen , molts ocells, algun jaguar, i els companys que es remouen i s'aixequen a fer un tomb, els insectes fan l'agost", afegeixen.

El nou repte de Tolosa per Internet

Tal i com va passar durant el repte de la Transahariana és possible seguir la posició de Jaume Tolosa i el seu equip a través d'Internet . No només va penjant les cròniques diària al bloc sinó que es pot conèixer la posició dels aventurers gràcies a un sistema GPS.

Classificació general

La posició de Jaume Tolosa, al minut


Web de l'equip Jungle.cat

Web de la prova Jungle Marathon





Anar al bloc de Jaume Tolosa

Arxivat a